Pišite nam
Štampa
Dodaj u "Favorites"
  Upis je u toku! Tečajevi simultanog i konsekutivnog prevođenja. Tečaj tačnog pisanja. Coaching program za rukovodioce. Upišite se odmah.  
 
MULTILINGUA
Prevodilačke usluge
Škola usmenog prevođenja
Škola stranih jezika
MULTICONSULTING
MULTITRAINING, COACHING AND RESEARCH
MULTISERVICE+
MULTIWEB
MULTIPUBLIC
MULTIBYTE
MULTIDESIGN

 

 

Naša misija je da doprinesemo jačanju konkurentnosti privreda u regionu pružanjem usluga koje zahtevaju napredna, raznovrsna i međusobno ukrštena znanja i obuka za razvoj vrhunskih veština organizacijama u profitnom i neprofitnom sektoru u zemljama Zapadnog Balkana.

Multi servis d.o.o. je preduzeće koje se bavi pružanjem usluga i prenošenjem znanja iz oblasti primenjene nauke, društvenog razvoja, kulture i umetnosti. Naši stručni, obučeni, iskusni  dugogodišnji saradnici pružaju usluge u istraživanju i razvoju, informacionim tehnologijama, menadžment konsaltingu, coaching i treningu, prevođenju, školi za usmeno prevođenje i školi stranih jezika.

Naše usluge su organizovane u sledeće grupe:

Multilingua objedinjuje prevodilačke usluge, školu jezika i školu za simultano i-ili konsekutivno prevođenje

Multiconsulting pomaže liderima u biznis i NVO sektoru koji rukovode sistemima, organizacijama ili projektima ida poboljšaju poslovne rezultate i da ih učine vidljivijim I dostupnijim javnosti.

Multitraining, coaching and research pomaže profesionalcima u poslovnom i neprofitnom sektoru da razviju lične i-ili profesionalne veštine i da steknu nova znanja  

Multiservice+ sadrži dodatne usluge koje nudimo svojim klijentima.

Multi servis d.o.o. je osnovan 1995. godine.

     


c


 
Ako želite da na vaš e-mail dobijate informacije o našim poslovnim aktivnostima i akcijama, prijavite se na besplatan e-bilten
Unesite vašu e-mail adresu i kliknite na "Potvrdi"


 
 
 
 
 

 

 

 
   
 
 
© Multi servis 1995-2009